Modele cipici crosetati

Cipicii sunt foarte frumoși și îi puteți confecționa chiar dumneavoastră! Cum se face hdc2tog (scăderea piciorușului dublu redus)? Iată un tutoriel vidéo! FR: Voici un tutoriel pour les chaussons de bébé au crochet, pour les bébés prématurés. Si vous suivez mon modèle, la semelle des bottillons mesurera environ 7 cm. In cazul in care aveti completari sau credeti ca am gresit CEVA, va rog sa reveniti cu un comentariu. . Apoi lucrați Vârful cipicului. Separați 9 ochiuri DIN mijloc și rotunjiți împletitura în Punct de jerseu (punct de ciorap): 15 ochiuri, după Care următoarele 2 ochiuri (9 și 10 DIN mijloc) se combină (prin Ochi trasat). Întoarceți împletitura și lucrați 8 ochiuri, iar apoi combinați-le PE următoarele 2 (prin Ochi trasat). Procedați similaire PANA Când vor rămâne cele 9 ochiuri mijlocii PE Andrea. Voi dupa ce va Ghidati atunci cand crosetati Talpa pentru botosei? Dans aceasta postare incerc sa vin in ajutor cu un Tabel cu marimi, in functie da varsta si cateva idei ce cred eu ca ar usura calculul si Modul de orientare in CEEA CE priveste crosetarea unei talpi pentru botosei. Bonjour Simona, am pus și Termenii în Română, sunt traduși, trebuie doar să înlocuiești Termenii DIN engleză în Română. Se marcheaza in stanga si in dreapta Piciorului, in Zona cea mai Lata a acestuia si se masoara distanta. Tagsbotosei copii crosetat crosetate diagrame femei Handmade incepatori invatam masuri modèle piciorus tutoriale pentru a avea o certitudine ca am lucrat marimea corecta, exista mai multe posibilitati de a verifica: apoi luați ochiuri ridicate PE Marginea împletiturii — câte 18 pe fiecare parte. În total veți avea 45 ochiuri PE Andrele.

Împletiți-le în următorul fel: un Ochi ridicat, 5 ochiuri în punct leneș, un Ochi PE dos, 4 ochiuri în Punct de jerseu răsucit, un Ochi PE dos, un Ochi PE față. Apoi un Ochi PE dos, 4 ochiuri în Punct de jerseu răsucit, un Ochi PE dos, 5 ochiuri în punct leneș și terminați rândul cu un Ochi ridicat. Mutarea ochiurilor în jerseu răsucit trebuie realizată la fiecare al patrulea rând: lăsați 2 ochiuri înainte de modèle, PE andreaua ajutătoare, lucrați 2 ochiuri PE față, după Care 2 ochiuri PE față de PE andreaua ajutătoare. Ochiurile DIN rândurile de PE doSul lucrului se realizează după modèle. În total trebuie să fie 36-40 rânduri. Cipicul respectiv va avea mărimea 36-37. Fil: J`ai utilisé Alize coton or, mais vous pouvez également utiliser rouge coeur bébé Econo Yarn Previous post Bratara crosetata cu modèle PUFF zig-zag (Martisor) O a doua varianta ar fi sa te orientezi dupa un Tabel cu corespondenta marimilor en Centimetri. Bineinteles ca aceste MarimiKasahara sunt orientative, Dar cred ca-s de ajutor: eu nu stiu engleza si as dori tare mult sa fac o Pereche de botosei PTR nepotica MEA care este PE Drum, v As fi recunoscatoare daca mi ATI explica in Romana Modul de lucru.

Multumesc R4: CH 2, 1 HDC dans le prochain 17, hdc2tog 6 fois, 1 HDC dans le dernier 9, SL St. – 32 HDC acestea se pot Gasi in orice hypermarket, Dar mai ales la crochetmodèles speciale pentru pantofi. RO: Iată un modèle botosei crosetati pentru Nou născuți și prematuri. Dacă veți urma tutorialul, veți obține șosete croșetate cu Talpa de 7 cm. – ochiul de lant – OL = chaîne – ch; – piciorusul MIC/simplu – PS = crochet simple – SC; – piciorusul Mare/dublu – DP = double crochet – DC; – piciorusul dublu redus/PDR = demi crochet double – HDC; – piciorusul triplu – PT = triple crochet – TR; – piciorusul Orb/alunecat – OA = point de glissement – SL St ori SS.